Izvor: S media, 16.Mar.2011, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adi ipak ne igra?

Defanzivac Crvene zvezde, Li Adi, ponovo se požalio na bolove u zadnjoj loži i postoji mogućnost da ipak ne bude spreman za današnju utakmicu protiv Partizana, koja se u okviru polufinala Kupa Srbije igra u Humskoj u 17 časova.

Domaći mediji prenose da će lekari crveno-belih do neposrednog početka meča pokušavati da osposobe Adija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za nastup, pa ostaje da se vidi hoće li im to poći za rukom.

Šekularac: Partizan je šampion "tramvaj" lige

Prosinečki i Stanojević saopštili sastave timova za sredu

Pala opklada između Adije, Tejga i Adija

Adi se na bolove ponovo požalio na kraju jučerašnjeg treninga, što je sigurno zadalo nove glavobolje treneru Robertu Prosinečkom.

Ipak, hrvatski stručnjak ima spremne varijante za slučaj da Adi ne zaigra - u jednoj će štoperi biti Uroš Ćosić i Duško Tošić, dok bi na pozicijama igrali Nikola Mikić i Stevan Reljić, dok bi u drugoj mesto u startnoj postavi zauzeo Milan Vilotić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.