Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2020, 23:57

Adetokunbo u formi, Sparsi platili ceh

Milvoki slavio u pripremnom meču - 113:92

Ako se meri prolazno vreme pred start sezone, odnosno pred nastavak, onda Milvoki može da bude prilično raspoložen. Pre svega jer je Janis Adetokunbo u dobroj formi, a prate ga Midlton i Lopez. San Antonio Sparsi su pali u prijateljskoj utakmici rezultatom 113:92.

Sparsi su uspevali da održe razliku posle prvog poluvremena, Baksi su imali prednost od šest poena u tom momentu kada je semafor pokazivao 47:41, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << treća deonica pokazala da je Milvoki u boljem stanju u ovom trenutku.

To je Milvokiju dalo 18 poena prednosti pred poslednju deonicu. Nešto što se i na ovakvj vrsti utakmica teško ispušta.

Adetokunbo je predvodio Milvoki sa 22 data poena, a imao je i tri skoka i četiri asistencije. Pored njega istakli su se Bruk Lopez sa 17 poena i četiri skoka, te Midlton sa 16 poena, pet asistencija i tri skoka.

San Antonio su predvodili Voker sa 14 poena i Mari sa 13, dok su Džonson i Vajt dodali po 11.

U drugoj utakmici dana Indijana Pejsersi bili su bolji od Portlanda s 91:88.

Milvoki Baks - San Antonio Spars 113:92

/Adetokunbo 22 - Voker 14/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.