Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 08:13

Adem Ljajić trenira sa Novim Pazarom

Održava formu za narednu sezonu

Dobro poznato lice na treninzima Novog Pazara uoči okršaja sa Partizanom. Uz prvotimce plavo-belih tokom jučerašnjeg dana vežbao je – Adem Ljajić.

Srpski reprezentativac se vratio iz Istanbula, pošto je prvenstvo Turske završeno, ali s obzirom na to da pauza između dve sezone nije prevelika, Ljajić je rešio da formu održava trenirajući sa Pazarcima.

Slučaj je udesio da prvi naredni meč za povratnika u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Superligu bude protiv Partizana, kluba u kojem je Ljajić fudbalski prohodao i stasao.

Pitanje je da li će Adem ostati u Bešiktašu za narednu sezonu, pošto crno-beli sa Bosfora imaju velike finansijske probleme i žele da se oslobode igrača sa najvišim primanjima, a Ljajić spada u tu grupu.

Za reprezentativca Srbije su, navodno, najzainteresovaniji engleski VBA i ruski Krasnodar.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.