Adebajor otvorio dušu i progovorio o Ronaldu i Murinju

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adebajor "otvorio dušu" i progovorio o Ronaldu i Murinju

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Emanuel Adebajor je govorio o svom iskustvu treniranja sa Kristijanom Ronaldom.

Reprezentativac Togoa je u španskom velikanu proveo jednu polusezonu, ali je za to vreme mogao da se uveri u umeće jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

“Trenirao je sa nama u Realu, a trenirao je i samostalno, sa svojom decom. Dodavao je loptu leđima, kontrolisao je vratom... Jednom prilikom je držao loptu pet sekundi samo jednim dodirom... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kako je to uopšte moguće?“, i dalje je u čudu Adebajor.

Bivši napadač Arsenala je govorio i o ponašanju Žozea Murinja, koji je tada bio trener Reala.

“Vodili smo sa 3:0 na poluvremenu, ali je Murinjo poludeo u svlačionici. Šutirao je frižider, televizor, bacao flaše sa vodom svuda okolo... Ubijao je u pojam sve oko sebe. Sećam se, Ronaldo je postigao het-trik, a Murinjo mu je rekao da je odigrao loše i tražio je od njega da pokaže svoje najbolje izdanje“, naveo je Adebajor.

Istakao je i da su on i Serhio Ramos bili “najjači u teretani“, ali se pojavio Ronaldo i na njihovih pet ponavljanja jedne vežbe uradio 30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.