Aco Petrović blizu klupe Budućnosti?

Izvor: Mondo, 20.Jun.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Petrović blizu klupe Budućnosti?

Iskusni hrvatski stručnjak mogao bi da se preseli u Crnu Goru

Budućnost je spremna da posle Jasmina Repeše angažuje još jednog hrvatskog stručnjaka.

Repeša nije uspeo da sa crnogorskim timom prošle sezone odbrani naslov prvaka ABA lige, zbog čega je napustio klub nakon poraza u finalnoj seriji od Crvene zvezde.

Mediji u regionu prenose da je prvi kandidat da ga nasledi na klupi Podgoričana Aleksandar Petrović, nekadašnji selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Hrvatske.

Petrović je trenutno selektor Brazila, ali to očigledno neće biti prepreka da ima i klupski angažman.

Petrović (60) je tokom trenerske karijere predvodio između ostalih timova i Cibonu, Zadar, Sevilju, Ljeidu, Cedevitu, Lijetuvos Ritas, a osim selekcije Hrvatske i Brazila predvodio je i nacionalni tim BiH.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alen Omić pronašao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019

Kako je objavio njegov menadžer Miško Ražnatović, Alen Omić je pronašao novi klub...Nekadašnji centar Crvene zvezde mts Alen Omić se vratio u špansku ACB ligu...Košarkaš koji je prethodnu sezonu završio u Armaniju iz Milana, novi je član Huventuda, potvrdio je Miško Ražnatović na Tviteru...Omić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.