Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Kovačević novi sekretar za sport i omladinu

Novi gradski sekretar za sport i omladinu od danas je Aca Kovačević, koji je postavljen na dužnost odlukom načelnice Gradske uprave Vesne Ivić.

U saopštenju Gradske uprave navodi se da je Kovačević na tu dužnost postavljen na period od četiri godine, uz saglasnost gradonačelnika Dragana Đilasa.

Kovačević (54) je rođen u Lebanu, a završio je srednju mašinsku školu i diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

U periodu od 1983. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do 2008. godine radio je u Vazduhoplovnom zavodu "Moma Stanojlović” u Batajnici, na rukovodećim poslovima plana, analize i operativne pripreme.

Uz profesiju se aktivno bavio malim fudbalom i bio je član reprezentacije Jugoslavije. Od 2007. godine je selektor futsal reprezentacije Srbije, a aktivan je član skupštine FSS-a.

Novi gradski sekretar za sport i omladinu ima iskustvo i u radu sa decom u okviru "Dečije fudbalske asocijacije” i "Dečije fer-plej asocijacije”, koje organizuju takmičenja za decu uzrasta od šest do 12 godina, a u kojima učestvuje oko 20.000 dečaka i devojčica, piše u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Selektor futsal reprezentacije menja Miklju

Izvor: Mondo, 30.Mar.2009

Novi gradski sekretar za sport i omladinu je Aca Kovačević, koji je postavljen na dužnost odlukom načelnice Gradske uprave Vesne Ivić. On će na tom mestu zameniti Igora Miklju, koji je nedavno smenjen.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.