Abubakar zatvorio Napoli u plakar - Bešiktaš vlada pod Vezuvom! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abubakar zatvorio Napoli u plakar - Bešiktaš vlada pod Vezuvom! (VIDEO)

Napolitanci doživeli prvi poraz kod kuće u istoriji Lige šampiona! Benfika rutinski u Kijevu - 0:2

Napolijem vlada Vensan Abubakar! Sjajni Kamerunac večeras je postao čovek koji je razočarao San Paolo, ali i oduševio mnogobrojne navijače Bešiktaša! Orlovi su slavili pod Vezuvom s 3:2, Abubakar je dao dva gola, a domaćem timu nisu pomogla ni dva penala koja su im dosuđena!

Ovo je prvi poraz Napolija kod kuće u istoriji učešća u Ligi šampiona!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Bešiktaš je dva puta dolazio u prednost preko Adrijana i Abubakara, ali je tim Mauricija Sarija to stizao preko Drisa Mertensa i Manola Gabjadinija koji je isoristio drugi penal na meču Napolija. Onaj prvi protraćio je Lorenco Insinje traljavim udarcem.

Meč je rešen u 86. minutu kada je sjajni napadač iskoristio dobar centaršut i glavom savladao Pepea Rejnu za veliko slavlje gostiju.

Prilično neočekivano...



Treba istaći i dobru igru Rikarda Kvarežme koji je upisao dve asistencije. Turski sastav je igrao hrabro, nije se predavao i stigao je do veoma važna tri boda. Napoli je imao dosta napada pred kraj meča, delovalo je da bi mogao da preokrene, ali je pred sam kraj meča doživeo šok! Mogao je Napoli i da povede sa 3:2, ali je gol Gabjadinija makazicama poništen. Na žalost Napolitanaca, onaj gol Abubakara iz 86. minuta nije poništen.

Naš Nikola Maksimović nije igrao večeras.



NAPOLI - BEŠIKTAŠ 2:3

/Mertens 30, Gabijadini 68pen - Koreja 13, Abubakar 38, 86/

Napoli (4-3-3): Reina - Mađo, Kirikeš, Kulibali, Gulam - Žoržinjo (od 70. Dijavara), Zjelinski (od 82. Alan), Hamšik - Mertens (od 65. Gabijadini), Insinje, Kaljehon

Bešiktaš (4-2-3-1): Fabri - Bek, Marselo, Tošić, Čaner - Ujsal (od 90. Taliska), Hačinson - Kvarežma, Arslan (od 75. Tosun), Adrijano (od 70. Inler) - Abubakar.

A, ako je u Napulju bilo gusto, onda je u Kijevu sve išlo kao po loju za Benfiku. Orlovi su lagano otvorili duel golom Eduarda Salvija iz penala, a sve potvrdili na startu drugog poluvremena kada je precizan bio Franko Ćervi -0:2.

Pokazala je Benfika da je tim koji ima izgrađen stil igre, koji kada kren u napad prosto klizi. Lopta se kreće kao po koncu, a odgovora u Kijevu na takvu partiju nije bilo. Jednostavno, Benfika je bila prejaka za Dinamo.

Posle trećeg meča još je otvorena trka za prvo mesto. Napoli ima šest bodova, Benfika je na četiri, dok Bešiktaš ima pet. Dinamo je osvojio samo jedan bod do sada.



DINAMO KIJEV - BENFIKA 0:2

/Salvio 9pen, Servi 55/

Dinamo (4-3-2-1): Rudko - Danilo, Hačeridi, Vida, Antunješ - Korzun, Sidorčuk, Fedorčuk - Jarmolenko, Gonzales - Moraeš

Benfika (4-1-4-1): Ederson - Semedo, Luizao, Lindelof, Grimaldo - Fejsa - Salvio, Servi, Pici, Guedeš - Mitroglu

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa B: Bešiktaš iznenadio Napoli u Italiji

Izvor: Beta, 19.Okt.2016

Fudbaleri Bešiktaša napravili su iznenadjenje u trećem kolu Grupe B Lige šampiona, pošto su sa 3:2 kao gosti pobedili Napoli.Bešiktaš je tri puta vodio, a italijanski klub nije uspeo da i treći put izjednači. Prednost turskom klubu doneo je Adriano, a izjednačio Dris Mertens.Gosti su na poluvreme...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.