Abramovič nudi 18 miliona Gvardioli

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič nudi 18 miliona Gvardioli

Vlasnik Čelzija Roman Abramovič ne odustaje od realizacije novog velikog transfera.
Ruski milijarder želi da trener bivšeg prvaka Evrope sedne na klupu sadašnjeg. Ponuda je na stolu Đozepa Gvardiole, od 18 miliona evra po sezoni. A ukoliko je prihvati Španac bi bio najplaćeniji trener i daleko bi nadmašio Žozea Murinja, koji u u Realu ima godišnje 10 miliona evra.
Prema pisanju brojnih medija na Ostrvu Abramovič želi lično da razgovara sa Đozepom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Gvardiolom, koji je prošle nedelje napustio Barselonu posle četiri sezone.
U ponedeljak je obavljen jedan razgovor u Španiji, ali Gvardiola nije dao konačan odgovor predstavnicima Plavaca.
Ako je potrebno da Abramovič lično ubedi Gvardiolu, to će se i desiti – rekao je izvor blizak „Sanu“.
Navodi se i da u prvoj sezoni Gvardiola ne bi radio pod pritiskom osvajanja trofeja, pošto bi glavni cilj bio stvaranje ekipe.
Igrači Čelzija će se okupiti početkom jula i do tada bi trebalo da bude poznato ime trenera.
Roberto di Mateo uprkos osvajanju Lige šampiona i FA kupa još nije ubedio Abramoviča da zaslužuje poverenje da bude izbor na duže staze.
Italijan je trenutno na odmoru na Karibima i njegov status je i dalje nepoznat.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.