Abidal: Mesiju su potrebni novi izazovi, mogao bi to da bude PSŽ...

Izvor: Sportal.rs, 23.Feb.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abidal: Mesiju su potrebni novi izazovi, mogao bi to da bude PSŽ...

Nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal rekao je da bi Lionel Mesi na leto mogao da pređe u Pari Sen Žermen ukoliko ne bude imao uspešnu sezonu sa katalonskim timom.

- Mesi je sve osvojio što je mogao i verujem da ima želju za novim izazovom. PSŽ je napravio veoma ambiciozan tim, ali mu je Mesi potreban kako bi ispunio ciljeve. Mislim da bi pariski klub bila idealna sredina za njega - rekao je Abidal za Telefut.

Španski mediji su ranije prenosili da Mesi nije zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << situacijom u klubu i sam je priznao da nije siguran gde će igrati naredne sezone. Intesovanje za Argentinca pokazali su PSŽ i Čelsi, koji su spremni da izdvoje 250 miliona evra za transfer.

Abidal i Mesi bili su saigrači u Barseloni od 2007. do 2013. godine, a zajedno su osvojili četiri titule Primere, dve Lige šampiona, dva Kupa kralja, tri Superkupa Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Nekadašnji reprezentativac Francuske je u decembru prošle godine odlučio je da završi karijeru, tokom koje je igrao za Olimpijakos, Monako, Lion i Lil.

(Foto: Beta/AP/Thanassis Stavrakis)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Abidal zove Mesija u Pariz: Sa Barsom je sve osvojio, potreban mu je novi izazov!!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2015

„PSŽ je napravio veoma ambiciozan tim, ali mu je Mesi potreban kako bi ispunio ciljeve. Mislim da bi Pariz bio idealna sredina za njega“, rekao je iskusni defanzivac..Nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal rekao je danas da su Lionelu Mesiju potrebni novi izazovi i da postoje velike šanse da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.