Abazović: Pretnje bombama deo folklora DPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 16:55

Abazović: Pretnje bombama deo "folklora" DPS

Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu, Dritan Abazović, poručio je danas da Uprava policije i tužilaštvo moraju da učine sve kako bi se dojave o bombama u školama istražile, ali da veruje da neće naći ništa i da je to deo "folkolora" DPS.

Iz profesionalnog aspekta moram da zaključim da Uprava policije i tužilaštvo moraju da učine sve kako bi se svaka dojava o bombi istražila. Verujem da neće naći ništa, ali ovo je deo folklora DPS", rekao je Abazović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i podsetio da je slična situacija bila i kada je konstituisana njegova vlada u aprilu.

Rekao je da zbog odnosa prema deci i roditeljima ne može da kaže da od tih bombi nema ništa i da to mora da se proveri, preneli su podgorički mediji.

Pošle sedmice i danas nekoliko škola u Podgorici dobilo je dojave o postavljenim bombama, pa su deca i zaposleni evakuisani, a u nekim školama je nastava popodne nastavljena onlajn.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Premijer: Sada je jasno da DPS koči evropski put Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2022, 14:13

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da su stvoreni uslovi za formiranje nove Vlade Crne Gore i istakao da je sada jasno da DPS Mila Đukanovića koči evropski put Crne Gore, nakon što su odbili da glasaju za izbor sudija Ustavnog suda..."Venecijanska komisija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.