Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 09:01

AZIJA: Ulsan neporažen na 16 uzastopnih mečeva, drama u Iranu, lak posao za "večitog prvaka Malezije"

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

VUHAN – HEBEJ, 10.30

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fudbaleri Hebeja baš ne uspevaju da povežu dva identična ishoda ove sezone. U poslednjih pet kola su redom pobedili, remizirali, izgubili, pobedili pa izgubili. Verovatno ne bi imali ništa protiv da se taj trend nastavi barem još jedno kolo, jer bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to značilo da će da ostanu neporaženi protiv Vuhana. Uostalom, to svakako ne bi smelo da se dovodi u pitanje. Reč je o ekipi koja jedina u grupi B posle sedam kola nema još nijednu pobedu. Četiri puta je Vuhan remizirao i tri puta izgubio. U prvom okršaju ova dva tima bilo je 1:1.

ULSAN – SUVON, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lider južnokorejskog šampionata ima još jedan, barem na papiru, jednostavan meč. U goste mu dolazi sedmoplasirani Suvon, koji je u poslednja tri kola malo popravio svoj položaj na tabeli. U tom periodu je osvojio sedam od mogućih devet bodova, pa je prestiga Čedžu Junajted i Gangvon. Ulsanu je ovo prvi meč u domaćem prvenstvu od kako se vratio sa učešća u Ligi šampiona, gde je osvojio prvo mesto u grupi sa svih šest pobeda. Gledajući sva takmičenja, Ulsan nije doživeo poraz na 16 uzastopnih mečeva, od 18. aprila i meča sa baš sa Suvonom, kada je bilo 3:0 za današnje goste. Od tada je ostvario 11 pobeda i pet remija.

GANGVON – ČEDŽU JUNAJTED, 13.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Čedžu Junajted je lepo otvorio prvenstvo, ali duboka kriza i serija loših rezultata udaljili su ga od plej-ofa. Gosti će danas pokušati da prekinu seriju od sedam utakmica bez pobede. Desetoplasirani Gangvon je to iskoristio da im priđe na samo dva boda zaostatka, a evenmtualnom pobedom bi mogao da ih prestigne na tabeli. Doduše, ni Gangvon ne blista. Od poslednjih 12 mečeva dobio je samo dva, drugoligaša Seul (2:0) u Kupu Južne Koreje i fenjeraša Seongnam (2:1) u prvenstvu. Uz to imaju u tom periodu još po pet remija i poraza. U prvom susretu ove sezone Čedžu i Gangvon su odigrali 1:1.

JOHOR – UITM, 15.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle dva ipo meseca pauze nastavio se šampionat Malezije. Prvi će na teren trenutni lider i osvajač poslednjih sedam titula, Johor. On ima veoma lak posao danas, u goste mu dolazi najslabija ekipa u ligi. UiMT. Fenjeraš je posle 13 kola osvojio samo dva poena, ima gol-razliku 4:30 i to dovoljno govori o njegovom kvalitetu. Johor ne sme da se opusti, još nije stekao osetnu prednost na tabeli. Trenutno ima isti broj bodova kao drugoplasirani Terenganu, uz odigran meč manje. U prvom okršaju sa UiTM-om ove sezone slavio je sa 4:0.

SEPAHAN – ZOB AHAN, 18.45

(Fudbal, Iran 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle pet godina posta Sepahan ima priliku da osvoji titulu. Poslednjih sezona nije uspevao da se plasira ni za kontinentalna takmičenja, minulo takmičenje okončao je na petom mestu a sada je u otvorenoj borbi sa aktuelnim šampionom Persepolisom za titulu. Dva kola pre kraja ima dva poena više, ali i nešto lakši raspored. Persepolis danas igra težak meč sa Traktorom, dok Sepahan ima zicer protiv 14-plasiranog Zob Ahana. Ove sezone ga je pobedio već jedno, kao gost sa 3:1. Deluje da će poslednje kolo da rešava pitanje prvaka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.