Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 23:37

AZIJA: Lideri u Južnoj Koreji i Maleziji nepogrešivi

Nebojši Jovoviću remi u gradskom derbiju Dohe ne ide u prilog

VS VONDERERS - CK Mariners – 2:2

(Fudbal, Australija 1)

Zapali su Marinersi u lošu formu i to su iskoristili Vonderersi, ali ne u potpunosti. Lider šampionata je četvrti put u poslednjih pet kola ostao bez celog plena i doveo je u pitanje prvo mesto pošto Melburn ima dve utakmice manje. Vodiće se žestoka bitka za titulu u Australiji, a Vonderersi su propustili priliku da trijumfuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Okrenuli su Marinerse golovima Kamaua, a gostima je bod sa bele tačke doneo Božanić.

JOKOHAMA MARINOS - SEREZO OSAKA – 1:0

(Fudbal, Japan 1)

U matine terminu Jokohama je nastavila da beleži dobre rezultate. Četvrti uzastopni meč je Jokohama igrala kao domaćin i znala je tu prednost da iskoristi. Približila se vrhu tabele iako je imala slab start. Umalo je Jokohama drugi meč zaredom kod kuće odigrala nerešeno, ali je Ado Onaivu bio precizan u završnici.

POHANG – ĐONBUK – 1:3

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Ušla su dva tima u dijametralno suprotnom raspoloženju u ovaj meč i oba su opravdala formu koja ih krasi. Domaćin šesti meč u nizu nije osetio slast pobede, a Đonbuk se učvrstio na liderskoj poziciji. Ostao je Đonbuk jedini neporaženi tim, a najzaslužniji za trijumf gostiju je Iljutčenko, koji je postigao prva dva gola na meču.

SEPAK SABAH - JOHOR DT – 1:4

(Fudbal, Malezija 1)

Johor melje redom. I ne namerava da stane. Ekspresno se vratio na čeonu poziciju i posle sedam rundi nije iskusio bol poraza. Demolirao je Johor ekipu Sabaha. Rutinski je stigao do pete ovosezonske pobede u malezijskom šampionatu i opravdao ulogu favorita.

KATAR - AL AHLI – 1:1

(Fudbal, Katar 1)

Imao je sastav Nebojše Jovovića gol i igrača više, ali prednost nije uspeo da sačuva. Crnogorskom stručnjaku ugovor sa Al Ahlijem ističe na leto, a da li će dobiti novi, zavisiće od ishoda prvenstvene trke. Remi u gradskom derbiju je udaljio Al Ahli od trećeg mesta, a domaćinu je bod doneo Resan.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.