Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 21:33

AZIJA: Kašima u Kupu Japana iskalila bes na drugoligašu, Jokohama primila osam komada

Pogledajte neke od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

GAMBA OSAKA - KVANSEI GAKUIN – 3:1 (2:0)

(Fudbal, Kup Japana)

Štuca Gamba Osaka u Džej ligi, jedno mesto je deli od zone ispadanja, ali u Kupu Japana nije imala apsolutno nikakav problem da se domogne šesnaestine finala. Rutinirala je Gamba Osaka protivnika. Sa dva brza gola na startu meča odradila je najbitniji deo posla, ni primljen gol na početku drugog nije je omeo. Povlačila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je konce Gamba Osaka, a pred sam kraj meča brazilski napadač Patrik je pogodio i otklonio svaku dilemu. Ako je uopšte postojala.

TOKIO VERDI - OKAJAMA – 0:1 (0:0)

(Fudbal, Kup Japana)

Stavljena je Okajama na velike muke, pokazao je Tokio Verdi da nije mačji kašalj. Dugo je odolevao domaćin, odbijao je da položi oružje pred favorizovanom Okajamom. Ali, u namerama da sačuva svoj gol nije istrajao. Slomila je Okajama otpor Tokio Verdija u 61. minutu preko Nogučija, a domaćin nije imao snage da se vrati u meč. Okajama će u sledećem kolu igrati protiv Nagoje, koja je isprašila Mizušimu (5:0).

JOKOHAMA FC - VANRAURE – 1:2 (0:0)

(Fudbal, Kup Japana)

Priredio je Vanraure senzaciju eliminisavši Jokohamu, koja se poprilično zanela. Na svom terenu dobila je šamar od kojeg će joj dugo brideti obrazi. Rovovska borba vodila se u prvom poluvremenu, ali čim su timovi spustili gard, počela je kiša golova. Šimada je šokirao domaćina, i dok su se fudbaleri Jokohame zgledali, Aida je duplirao prednost. Već tada je domaćinu bilo jasno da neće preskočiti ovu stepenicu, a Brazilac Kleber je u finišu meča uspeo da smanji zaostatak, ali ne i da ispegla minus do kraja.

KAŠIMA - JOKOHAMA SK – 8:1 (4:0)

(Fudbal, Kup Japana)

Nisu retkost goleade u japanskom kupu, a Kašima je napunila mrežu Jokohame do vrha. I ostvarila najubedljiviju pobedu u početnoj rundi najmasovnijeg takmičenja. Poigrali su se fudbaleri Kašive sa rivalom, bili su nemilosrdni. Prednjačili su Ueda, koji je postigao het-trik, i Endo sa jednim golom manje. U narednoj rundi Kupa Japana, Kašiva će za prolaz u osminu finala igrati protiv Točigija.

ASAN MUGUNGVA - SEUL E-LAND – 0:0

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Evidentno je bilo da se Asan i Seul ne nalaze u zavidnoj formi, a sada su to samo potvrdili. Seul je zabeležio osmi meč u nizu na kojem nije trijumfovao, a Asan se nakon što je u prošlom kolu slavio vratio na staro. Neubedljivo, bledo i bez golova. Igrom koju su danas prikazali teško će do plej-ofa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.