Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 09:32

AZIJA: Iranska Čuka nikako da ispliva iz opasne zone, Mes Krman maršira ka eliti

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

ČUKA TALEŠ – MES KERMAN, 15.45

(Fudbal, Iran 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Mes Kerman je najbliži promociji u Gulf Pro ligu Persije i takmičenju sa iranskim gigantima Persepolisom i Esteglalom. Vodeći je tim u drugom rangu, ali je na prethodne dve utakmice ostao bez celog plena. Srećom po Mes Kerman, njegovi konkurenti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nisu na najbolji način iskoristili kikseve, pre svih Esteglal Meli-Sanati, koji mu je prvi pratilac. Čuka Taleš se bori za opstanak i trenutno se nalazi na mestu koje vodi u treću ligu. U prošlom kolu Čuka Teleš je pretrpela minimalan poraz od Havadara, a identičnim rezultatom slavio je Mes Kerman protiv Čuke u prvom ovosezonskom susretu. Ne mogu da se podiče drugoligaši goleadama, lider Mes Kerman postiže manje od gola po meču (22 gola na 23 utakmice), i najčešće dolazi 0-2.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Veliki derbi u Iranu, Felaini na Krojfa, Al Ain ispada iz lige, Uzbekistanci se bore na dva fronta

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 09:29

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..Šenžen – Šandung, 12.00..(Fudbal, Kina 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Nastavlja se takmičenje u Guangdžouu, u 5. kolu kineskog šampionata gledaćemo jedan od derbija. Sastaju se Šenžen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.