Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 20:29

AZIJA: Gamba do trijumfa u 94. minutu, Šendžen siguran

Evo kako su završeni neki od mečeva koji su odigrani na azijskom kontinentu

GAMBA OSAKA - OITA 2:1 (0:0)

(Fudbal, Japan 1)

Vrlo zanimljiva utakmica i pokazatelj da u sportu i u fudbalu uvek sve može da se okrene za kratko vreme. Posle 45 minuta nije bilo golova, a onda je Enrike doveo Oitu u prednost u 61. minutu. I tako je bilo sve do 84. minuta kada je Leandro Pereira prvo izjednačio, pa Usami u 94. minutu doneo pobedu Osaki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
KINGDAO - ŠENDŽEN 1:4 (0:3)

(Fudbal, Kina 1)

Goleada u meču kineskog šampionata. I sve je ovde bilo rešeno posle prvih 45 minuta. Šendžen je poveo u 14. minutu preko Žang Juana. Kasnije je, u 36. minutu precizan bio Ačempong, da bi Gao Lin u 42. minutu stavio tačku. Doduše, došao je Kingdao do gola u 60. minutu, ali je Sun Ke u 76. stavio tačku.

MEIDŽOU HAKA - NANTONG 2:1 (2:0)

(Fudbal, Kina 2)

Meidžou je najveći deo posla odradio u prvih pola sata. Već u trećem minutu utakmice poveo je preko Dumbuje i time nagovestio kako će se meč kretati. A onda je Egbučulam u 33. minutu podigao na 2:0. Nantong je uspeo da smanji rezultat golom u 48. minutu kada je precizan bio Da Silva, ali to je bilo to.

GUANGDŽOU FC - ŠANDUNG 2:1 (1:0)

(Fudbal, Kina 1)

Sve do smiraja prvog poluvremena nije bilo promena, atada je Jang Liju bio na pravom mestu i doveo domaćina u prednost. Tako se završilo prvo poluvreme, a onda je u 68. minutu Elkeson podigao rezultat na 2:0. Jedina stvar koju je gost uspeo da uradi bio je gol u 93. minutu preko Delgada.

PERAK - KUALA LUMBUR 0:0

(Fudbal, Malezija 1)

Najmanje popularan rezultat. Nije prijao ovaj meč mnogima, ali ako je neko očekivao nerešen ishod, onda je mogao dobro da se opari. Kuala Lumpur bila je favorit gledajući tabelu, ali je igrao u gostima, tako da se ta prednost iznivelisala i na kraju su i jedni i drugi dobili po bod.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.