Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 10:34

AZIJA: Duel nepobedivih u Kuvajtu, Karagandi čeka prve bodove

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

KARAGANDI – AKŽAJIK, 12.00

(Fudbal, Kazahstan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sezona u kazahstanskoj Premijer ligi, koja doduše igra evropske kvalifikacije, ali geografski pripada Aziji, tek što je počela. Karagandi je na otvaranju slavio minimalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultatom, ali su mu zbog odluke tamošnjeg fudbalskog saveza oduzeta tri boda. Zatim je vezao tri poraza bez postignutog gola, te još uvek čeka na prve bodove u sezoni. Akžajik ima identičan učinak u prva četiri kola, s tim da mu tri boda iz minimalne pobede nad Atirauom nisu oduzeta. Na tri od prethodnih pet međusobnih duela slavio je Karagandi, jedan je pripao Akžajiku, zanimljivo, svaki s minimalnom razlikom.

AL ARABI – KUVAJT, 21.00

(Fudbal, Kuvajt 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel jedina dva tima u šampionatu koji još uvek nemaju poraz. Doduše, Kuvajt je u dosadašnjih devet rundi mnogo više puta remizirao, čak pet, dok Al Arabi ima samo dva remija. Pride, domaćin je u seriji od pet vezanih trijumfa u kojima je tri puta došao do “clean sheet-a“, dok je mreža Kuvajta za čitavu sezonu ostala netaknuta tek na dve utakmice. Od prethodnih šest međusobnih duela, četiri je završeno bez pobednika, uz po jednu pobedu na obe strane.

AL NASER – AL ŠABAB, 21.00

(Fudbal, Kuvajt 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Timovi u duel ulaze sa identičnom formom od po jedne pobede u prethodnih pet prvenstvenih mečeva. Međutim, Al Naser je u uvodne četiri runde osvojio deset bodova, dok ih je Al Šabab u istom periodu sakupio samo tri, pa ih domaćin ukupno ima duplo više od gosta (14:7). Pride je Al Naser i primio gotovo duplo manje golova (9:17), a na prethodnih devet međusobnih susreta sa Al Šababom slavio je osam puta. Sve to stavlja ga u ulogu favorita.

NAVAD URMIJA – FADŽR SEPASI, 14.15

(Fudbal, Iran 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Mečevi druge iranske lige ne obiluju golovima. Ni današnji rivali nisu izuzetak. Iako se radi o timovima sa suprotnih krajeva tabele, i jedni i drugi primaju manje od gola po utakmici. Drugoplasirani Fadžr Sepasi je u seriji od devet mečeva bez poraza, na kojima je primio svega četiri gola, dok je Navad Urmija na šest od prethodnih sedam utakmica sačuvala mrežu, ali je u tom periodu slavila samo dva puta, pa trenutno drži pretposlednju poziciju na tabeli. Ni međusobni dueli nisu efikasni – na samo jednom od dosadašnjih pet viđeno je više od jednog gola.

KUŠE TALAE – ŠAHIN BUŠER, 14.15

(Fudbal, Iran 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kuše Talae je u seriji od četiri remija, dok je sve do prošlog kola Šahin Bušer vezao osam mečeva bez poraza. Ipak, radi se o timovima koji su gotovo polovinu svojih utakmica završili bez pobednika (devet od 19 i jedni i drugi), što je dovoljno tek za sredinu tabele.

AL HALIDŽ – AL FEIHA, 20.30

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Feiha će u poslednjih osam rundi prvenstva teško do prve pozicije, ali bi bez problema trebalo da odbrani drugu. Gost je u seriji od 11 mečeva bez poraza (osam pobeda, tri remija), pa Al Halidž sa učinkom od četiri poraza iz prethodnih pet mečeva nema čemu da se nada. Mada je u prvom delu sezone uspeo da osvoji bod protiv Al Feihe, što je bio jedini međusobni susret dva tima.

AL TAE – AL BUKAJRIJAH, 20.30

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I jedni i drugi su u prethodnom kolu prekinuli svoje mini-serije. Al Tae je nakon četiri uzastopna trijumfa poražen od Džede prošle nedelje, dok je Al Bukajrijah posle tri vezana poraza slavio protiv Nadžrana minimalnim rezultatom. Na svakom od prethodna tri međusobna susreta slavio je gost: dva puta Al Tae, jednom Al Bukajrijah.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.