Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2021, 23:45

AZIJA: Bangkok u seriji, preokret Dibe u sudijskoj nadoknadi

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

ANJANG – GIMČON SANGMU 2:2 (0:2)

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Derbi druge lige Južne Koreje okončan je bez pobednika. Lider je sa dva pogotka idealno otvorio utakmicu, međutim Anjang je uspeo da nadoknadi zaostatak i stigne do boda.

NAKON RAČASIMA – BANGKOK JUNAJTED 0:2 (0:1)

(Fudbal, Tajland 1)

Bangkok Junajted je nastavio seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobrih rezultata pobedom nad Nakon Račasimom. Vodeći pogodak postigao je Vander u 40. minutu, a pobedu je u sudijskoj nadoknadi overio Heberti.

PATUM JUNAJTED – POLIS TERO 0:3 (0:1)

(Fudbal, Tajland 1)

Polis Tero je upisao drugu vezanu pobedu, a novi udarac Patumu najavio je pogodak u 14. minutu. Gosti su u 51. minutu udvostručili prednost, a konačnih 3:0 postavio je Šukčai u 88. minutu.

LAMPANG – RAJ PRAČA 1:1 (1:1)

(Fudbal, Tajland 2)

Raj Pača je nastavio niz remija, a sva uzbuđenja u susretu 7. kola viđena su u 11 minuta. Domačin je poveo u 25. minutu, a već u 36. usledio je odgovor gostiju.

RANONG – SUKOTAJ 1:1 (0:1)

(Fudbal, Tajalnd 2)

Sukotaj je prosio dva boda protiv Ranonga iako je golom iz penala u 37. minutu uspeo da slomi otpor rivala. Planove gostiju pokvario je Jeon golom u 49. minutu.

DIBA AL HISN – MASFUT KLUB 2:1 (0:0)

(Fudbal, UAE 2)

Duel prvog kola obeležila je veoma uzbudljiva završnica. Gosti su u 87. minutu stigli do prednosti, a li su pogocima u drugom i šestom minutu sudijske nadoknade igrači Dibe režirali preokret i stigli do tri boda.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.