AVRAMOVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN POSLE PORAZA U MINHENU: Ova utakmica je odlučena na jednu loptu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 10:56

AVRAMOVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN POSLE PORAZA U MINHENU: Ova utakmica je odlučena na jednu loptu

U petak ponovo protiv nemačkog predstavnika.

Košarkaši Partizana poraženi su u osmom kolu Evrolige od strane Bajern Minhena rezultatom 94:85.

Bek crno-belih Aleksa Avramović je stakao je da ekipa mora da ostane pribrana, jer već u petak imaju novi duel u elitnom takmičenju.

- Mislim da smo otvorili fantastično utakmicu sa 32 postignuta poena u prvoj četvrtini. Igrali smo fenomenalno u napadu, radili smo dobre stvari, međutim, oni su pogađali teške >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šuteve kojima su se vratili u utakmicu. Posle su držali kontrolu do četvrtite četvrtine gde smo se mi vratili kroz par dobrih odbrana, međutim, ova utakmica je odlučena na jednu loptu, Pi Džej je imao šut za izjednačenje. Bila je dobra utakmica, napadačka, mi nismo istrajali do kraja... Kažem,vratili smo se u utakmicu, imali smo samopouzdanje i glave gore. .Moramo da budemo pribrani, jer nas za dva dana očekuje duel protiv Albe koja je slična ekipa kao oni. Pred našim navijačima nemamo pravo na grešku - istakao je Aleksa Avramović.

Ipak, nema odmora za  crno-bele, odmah sledi novi duel u Evroligi ovoga puta u Beogradu. Meč između Partizana i Albe na programu je u petak od 20.45 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.