AVB potvrdio da Modrić ide

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVB potvrdio da Modrić ide

Novi menadžer Totenhema Andre Viljas-Boaš prvi put se obratio medijima otkako je imenovan na mesto trenera Spursa, i odmah govorio i sudbini Luke Modrića.

Portugalski stručnjak je priznao da će hrvatski fudbaler najverovatnije napustiti "Vajt Hart Lejn" ovoga leta.

Time je prvi put neko iz Totenhema javno rekao da će Modrić napustiti "pevce", a Viljas-Boaš je istakao da se za 26-godišnjeg plejmejkera interesuje nekoliko klubova i da su pregovori u toku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Interes koji pokazuju razni klubovi potvrđuje Modrićevu važnost za Totenhem. U redu je priznati da klub poštuje Lukine ambicije i njegovu želju za odlaskom. On poštuje činjenicu da je važan igrač ovoga kluba i da nam može pomoći u daljem napretku. Pregovori sa zainteresovanim klubovima će se nastaviti dok ne postignemo dogovor koji je prihvatljiv za sve strane", jasan je bio Viljas-Boaš.

Evropski mediji već nedeljama navode kako je Real Madrid najbliži dovođenju hrvatskog reprezentativca, a kao zainteresovani klubovi pominju se još Mančester Junajted, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.