AUSTRALIJANKA PORUČILA: Skinite mu se sa grbače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 12:20

AUSTRALIJANKA PORUČILA: Skinite mu se sa grbače!

Neka radi šta god želi.

Australijska teniserka Arina Rodionova dala je svoje mišljenje o trenutno najbitnijoj temi u svetu tenisa. Tridesetogodišnjakinja poreklom iz Rusije se osvrnula na kontroverzan stav Dominika Tima o pomoći slabije rangiranim igračima. Naime, Austrijanac je prethodno istakao da ne želi da finansijski pomogne određenim igračima jer se ne ponašaju profesionalno.

- Ovo je izuzetno nepopularno mišljenje, ali šta je tu je. Mislim da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi trebalo da se skinu Dominiku timu sa grbače oko cele stvari o tome da ne želi da donira novac slabije rangiranim igračima - napisala je Rodionova na svom Tviter profilu..

Very unpopular opinion but here we go. I think everyone needs to get off Dominic Thiem’s back about this whole thing of him not wanting to give money to lower ranked players. Regardless of how much he made in his career and this year (everyone keeps counting his money) along, 1/2

— Arina Rodionova (@arinarodionova) May 10, 2020

2/2 it’s his money and he can do whatever he wants with it. It’s not his fault lower ranked players (🙋🏽‍♀️) aren’t making “enough” money. It’s ITF’s screw up and their job to fix it, he shouldn’t be hated cause he is good at tennis and doesn’t want to share his money with us IMO

— Arina Rodionova (@arinarodionova) May 10, 2020

- Uprkos tome koliko je novca on zaradio tokom karijere i ove godine (svi mu konstantno broje novac) to je njegov novac i on može sa nji da radi šta god želi. Nije njegov problem što slabije rangirani igrači, kao što sam i ja (trenutno 152. na svetu), ne zarađuju "dovoljno" novca. To je problem koji je napravio ITF i oni bi trebalo da ga poprave. Ne bi trebalo njega da mrze jer je dobar u tenisu i jer ne želi da svoj novac podeli sa nama. Moje mišljenje - dodala je Rodionova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.