AUSTRALIJANAC JE STIGAO: Kirjos konačno u Novakovom timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 10:21

AUSTRALIJANAC JE STIGAO: Kirjos konačno u Novakovom timu

Sve se desilo uoči početka Vimbldona.

Australijski teniser Nik Kirjos, jedan od najpopularnijih, najzanimljivjih i najkontroverznijih na svetu, podržao je organizaciju Novaka Đokovića, PTPA.

Najnovija "akvizicija" Novakovog i Vašekovog tim je Nik Kirjos, koji nije odmah prihvatio organizaciju, ali tada nije ni bio u najboljim odnosima sa Đokovićem, a sada je bio na ujedinjenju igrača koji su u okviru PTPA porodice na druženju na Vimbldonu.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Professional Tennis Players Association (@ptpaplayers)

Pored Kirjosa na slikama su i Hubert Hurkač i Džon Izner, a takođe i Novak Đoković i Vasek Pospišil, kao lideri organizacije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.