Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 09:37

AUSTRALIJA: Ključne bitke u drugom rangu, Kroacija Rejders i Brizbejn Najts za opstanak, Lajon juri plej-of

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Petom kontinentu

MEGPIS KRUSEJDERS - LAJON, 11.00

(Fudbal, Australija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šest vezanih ubedljivih pobeda je iza Lajona, koji se zahvaljujući odličnoj seriji domogao četvrtog mesta u šampionatu Kvinslend Premijer lige. Ipak, posao oko plasmana u polufinale plej-fa još nije završio, jer Vonderers ima isto 41 bod, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još nekoliko ekipa pretenduje da ga skine sa trenutne pozicije. Danas Lajon ide na gostovanje Megpis Krusejdersima, koji su pretposlednji na tabeli sa svega osam osvojenih bodova i odavno su već ispali iz lige. Bez pobede su na 10 prethodnih susreta u svim takmičenjima.

TUVONG - BRIZBEJN NAJTS, 11.00

(Fudbal, Australija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedni se bore za plej-of, drugi za opstanak. Tuvong je petoplasiran, tri boda iza tima koji će igrati plej-of u okviru Brizbejn Premijer lige, a do kraja treba da odigra još tri runde. Njegov rival je Brizbejn Najts, tim hrvatskih iseljenika, koji je prvi ispod crte sa bodoma manje od sigurne zone. Najtsi su u seriji od šest poraza, dok je Tuvong nanizao četiri duela bez neuspeha.

METROSTARS - KROACIJA REJDERS, 12.00

(Fudbal, Australija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Danas je na programu poslednje kolo u prvenstvu Južne Australije, drugom rangu takmičenja, u kojem je jasno da su Adelajd Siti i Adelajd Komets osigurali mesto u polufinalu plej-ofa, ali za doigravanje se dele još četiri ulaznice. Sa druge strane, uzbudljivo je i u borbi za opstanak, gde je Kroacija Rejders prva ispod crte sa tri boda manje u odnosu na Kamberlend Junajted i neophodna joj je pobeda danas nad Metrostarsom, koji je siguran učesnik borbe za polufinale. Kroacija je, ipak, nanizala četiri poraza.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.