AU, PA OVO SE NE RADI: Meč bio u toku, a vidite potez Atamana protiv Fenerbahčea (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 22:47

AU, PA OVO SE NE RADI: Meč bio u toku, a vidite potez Atamana protiv Fenerbahčea (VIDEO)

Mogao je malo sačekati.

Košarkaši Efesa su u 33. kolu Evrolige pretrpeli veoma težak poraz od Fenerbahčea 103:86, a njihov trener Ergin Ataman nije želeo da gleda završnicu susreta, već je napustio teren skoro čitav minut pre samog kraja.

Ataman je na 36 sekundi do kraja odlučio da krene ka svlačionici, a na tom putu je prišao strategu Fenera Dimitrisu Itudisu i pružio mu ruku.

Nakon toga je napustio teren i ostavio svoje igrače na cedilu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili u veoma velikom minusu.

Ergin Ataman leaves the court with 36 seconds left in the game clock 👀 #EuroLeague pic.twitter.com/txnzvYJJpI

— BasketNews (@BasketNews_com) April 6, 2023

Efes je izgubio svaku šansu da se plasira u Top 8 fazu Evrolige, dok je Fenerbahče na dobrom putu da sa pete pozicije nastavi takmičenje u plej-ofu.

Odlazak Ataman se već dugo pominje, a neki specijalizovani košarkaški sajtovi tvrde da je dogovorio saradnju sa Panatinaikosom.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.