ATP lista bez promena u Top 10, napredak Džumhura

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP lista bez promena u Top 10, napredak Džumhura

Na novoj, u ponedeljak objavljenoj ATP listi u prvih deset bez promena.

Nije bilo promena na prvih 14 mesta na novoj ATP listi koja je objavljena u ponedeljak 23. oktobra.

Španski teniser Rafael Nadal prvi je sa 10.465 bodova, a sa 8.505 ga prati Švajcarac Rodžer Federer. Slede Endi Mari, Marin Čilić, Aleksandar Zverev, Dominik Tim, Novak Đoković na sedmom mestu, Grigor Dimitrov, Sten Vavrinka i David Gofan.

Što se tiče osvojenih i izgubljenih bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << samo je Marin Čilić osvojio bodove (90), dok je samo Vavrinka "izgubio" 90 bodova.

Žo Vilfrid Conga je napredovao za dve pozicije i sada je 15. igrač sveta, a iza njega su sa paodom od po jedne pozicije Kei Nišikori i Kevin Anderson.

Damir Džumhur je osvajanjem turnira u Moskvi obezbedio sebi napredak za sedam pozicija i sada je 31. igrač planete.

Viktor Troicki je na istom, 48. mestu, kao i prošle nedelje. Borna Ćorić je napredovao za dva mesta i sada je 55, a iza njega je nakon pada od četiri pozicije Ivo Karlović.

U prvih 100 na svetu iz regiona su još i Dušan Lajović (71.), Filip Krajinović koji je napradovao za dva mesta (75.), Laslo Đere koji je napredovao za jedno mesto (89.), a isti napredak je zabeležio i Janko Tipsarević koji je sada 96.

Janko Tipsarević i Filip Krajinović su od strane ATP nominovani za nagradu "Povratak godine", a uz njega su se tu našli Rafael Nadal, Rodžer Federer, Kevin Anderson i Sederik - Marsel Štebe.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.