Izvor: HotSport.rs, 09.Jun.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP ŠTUTGART: Troickom prija trava

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na ATP turniru u Štutgartu, koji se od ove godine održava na travnatoj podlozi, pošto je u 1. kolu savladao mladu hrvatsku nadu Bornu Ćorića sa ubedljivih 2:0, po setovima 6:2, 6:0, za samo 45 minuta igre.

Troicki je odlično servirao, zabeležio je pet as udaraca, a procenat osvojenih poena posle prvog servisa iznosio je 86 odsto (19/22). Svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prilike za brejk naš igrač je maksimalno koristio (5/8), dok na drugoj strani rivalu nije dozvoljavao da mu ugrozi servis gemove.
U narednom kolu turnira koji se igra za nagradni fond od 574.965 evra Troicki će igrati protiv boljeg iz dvoboja Hrvata Mate Pavića i Nemca Aleksandra Zvereva.
The post ATP ŠTUTGART: Troickom prija trava appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štutgart - Troicki "pokosio" hrvatskog talenta

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2015

Srpski teniser Viktor Troicki prošetao se do drugog kola turnira u Štutgartu pošto je na startu takmičenja savladao talentovanog Hrvata Bornu Ćorića uz samo dva izgubljena gema...Probleme koje je lani imao u Dejvis kupu protiv talentovanog Borne Ćorića srpski teniser Viktor Troicki očito je...

Nastavak na Sportske.net...

Troicki deklasirao Ćorića za samo 47 minuta

Izvor: RTS, 09.Jun.2015

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Štutgartu, pošto je u prvom kolu za svega 47 minuta savladao mladog Hrvata Bornu Ćorića sa 2:0, u setovima 6:2, 6:0. . .Troicki je do drugog trijumfa u isto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.