ATP SE PONOVO OSRAMOTIO: U konkurenciji za nagradu Alkaraz i Siner, Đokovića nigde nema

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 09:56

ATP SE PONOVO OSRAMOTIO: U konkurenciji za nagradu Alkaraz i Siner, Đokovića nigde nema

Gde će im duša?

Iza Novak Đokovića je još jedba sezona iz snova. Srpski šampion je osmi put završio godinu kao najbolji na svetu, osvoji završni turnir u Torinu, upisao nova tri Gren slem trofeja, igrao u svim najvećim finalima i prešao granicu od 400 nedelja kao prvi na ATP listi.

Međutim, sve ovo nije bilo dovoljno da se nađe u konkurenciji za nagradu "Stefan Edberg" koju dodeljuje ATP.

Ovo priznanje dodeljuje se igraču koji se tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cele godine ponašao na najvišem nivou profesionalizma i integriteta i koji se sa svojim kolegama takmičio sa najvećim duhom poštenja.

U konkureciji za ovo priznanje našli su se: Karlos Alkaraz, Hubert Hurkač, Grigor Dimitrov i Janik Siner.

Stefan Edberg Sportsmanship Award 🤩#ATPAwards pic.twitter.com/pVXdLq6EPs

— ATP Tour (@atptour) November 29, 2023

Đokovića nema u konkurenciji, ali među nominovanim za trenera godine nalazi se trener srpsog asa Goran Ivanišević. Pored njega tu su još i Kreg Bojnton (trener Huberta Hurkača), Deren Kejhil i Simone Vanjoci (treneri Janika Sinera), Huan Karlos Ferero (trener Karlosa Alkarasa) i Brajan Šelton (trener Bena Šeltona).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.