ATP SANKT PETERBURG: Odličan start Troickog

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP SANKT PETERBURG: Odličan start Troickog

Važna pobeda.

Srpski teniser Viktor Troicki, plasirao se u drugo kolo turnira u Sankt Peterburgu trijumfom nad domaćim predstavnikom Andrejom Kuznjecovim. Troicki, sedmi nosilac na turniru u Sankt Peterburgu, slavio je sa 2:0 (7:6, 7:6) u meču koji je trajao skoro dva sata.

U prvom setu nije bilo brejkova pa je u taj-brejku Troicki uspeo da dođe do prednosti. U drugom setu Srbin je prvi izgubio servis ali je potom brzo uzvratio istom merom. Na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ponovo odlučivao taj-brejk u kojem je više umeća i sreće imao srpski teniser. Naredni protivnik Viktora Troickog na turniru u Sankt Peterburgu biće bolji iz duela Gvida Pelje i Dušana Lajovića. Turnir u Sankt Peterburgu igra se od 18. do 24. septembra, a ukupni nagradni fond iznosi 1,064,715 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.