ATP Rim: Đoković - Marej (20:00)

Izvor: Blic, 14.Maj.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Rim: Đoković - Marej (20:00)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od 20 časova će se na Mastersu u Rimu boriti za sedmo finale ove sezone protiv velikog prijatelja Endija Mareja. Meč možete pratiti uz blicsport.rs.

Novak protiv svog vršnjaka vodi sa 5:3 u međusobnom skoru, a poslednji put su se sastali na početku ove godine u finalu Australijan opena.

Srpski teniser je tada prekinuo Marejevu seriju od tri uzastopne pobede u međusobnim duelima i okitio se drugim grend slem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trofejom u karijeri, dok je Britanac ostao kratak za njega i u trećem finalu jednog od četiri najveća turnira na svetu.

Usledila su tri turbulentna meseca za Mareja koji je srljao iz poraza u poraz, ali je Škot izgleda pronašao ritam na šljaci i sa velikom nadom iščekuje meč u kojem će pokušati da prekine Đokovićev pobednički niz od 35 susreta.

"Zajedno puno treniramo, lepo se slažemo i dobri smo prijatelji. Ipak, što se tiče rivalstva, mislim da je ovo start jednog novog u tenisu", rekao je Marej uoči tadašnjeg finala na šta je Đoković rekao da su sada veći prijatelji nego ikada u prošlosti.

"Lepo je videti nekog s kim si igrao kao klinac. Prošli smo sve kategorije još od turnira za desetogodišnjake do ovih danas. Nekako u isto vreme smo se probili u top 100", istakao je Novak krajem januara.

Povezane vesti: Marej čeka Đokovića, Nadal ostaje prvi na svetu
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.