ATP ROTERDAM: Lajović i Vavrinka eliminsani u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 18:21

ATP ROTERDAM: Lajović i Vavrinka eliminsani u prvom kolu

Poraz srpsko-švajcarskog dubla.

Dušan Lajović i Stanislav Vavrinka nisu uspeli u dubl konkurenciji da se plasiraju u drugu rundu turnira u Roterdamu pošto su posle velike borbe eliminisani od Karena Kačanova i Andreja Rubljova sa 6:1, 3:6, 10:2.

Srpsko-švajcarski par nije uspeo da se snađe u završnoj borbi, iako se probudio u drugom setu, tako da je ruska kombinacija trijumfovala nakon 67 minuta igre.

Kačanov i Rubljov će u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenja igrati protiv boljeg dubla iz okršaja Melo/Rožer - Kravic/Tekau.

Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

Lajović se prijavio u Roterdamu i u singlu gde će na startu turnira imati veoma težak zadatak shodno tome da igra protiv finaliste Australijan opena, Danila Medvedeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.