ATP Memfis: Janko ima za čim da žali

Izvor: S media, 18.Feb.2011, 05:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Memfis: Janko ima za čim da žali

Posle eliminacije u dublu, Janko Tipsarević je ispao i u singl konkurenciji na ATP turniru u Memfisu.

Bolji od našeg tenisera bio je prvi nosilac, Endi Rodik, ali će Srbin neko vreme premotavati film sa završnice drugog seta. Imao je Tipsarević set loptu u taj-brejku kod 8:7 i dva servisa, ali je oba puta pogrešio. U prvom poenu zicer je poslao u aut, kod drugog je volej završio pored linije - gde ne treba.

Raonić gradi imidž preko Verdaska
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Nova tetovaža Janka Tipsarevića (FOTO)

Janko u ustima kralja životinja (FOTO)

Igrači osnovali "paralelni" Savez

Rodik je iskoristio drugu meč loptu i tako sprečio odlazak u treći set koji je bio viđen većim delom druge deonice jer je Janko imao lepih 5:3 i servis gem.

Prvi set je potpuno bio za zaborav. Srbin ga je praktično "odgledao". Svega jedan osvojen gem, uz nekoliko pokreta između poena i gemova koji su sugerisali da mu "nisu sve ovce na broju". Ipak, od predaje nije bilo ništa, pa se Tipsa vratio potpuno u meč, ali je propustio priliku da produži duel - 6:1, 7:6 (10:8) za 90 minuta.

Naravno, Rodik je pred svojim navijačima bio u elementu. Dobro je servirao (14 asova, Janko 5), 64% ubačenog servisa (Janko 53%) 3 od 6 prilika za brejk pretvorio u gem (Janko imao 1/1 mada je u tom gemu imao vezane brejk mogućnosti).

Podsetimo, ranije danas, Tipsarević je završio takmičenje i u dublu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.