ATP MONTE KARLO: Fric zakazao susret sa Cicipasom! Rubljovu pripao ruski derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:36

ATP MONTE KARLO: Fric zakazao susret sa Cicipasom! Rubljovu pripao ruski derbi

Pršti šljaka u Kneževini...

Treći teniser sveta Grk Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale turnira u Monte Karlu. On je u dva seta savladao Čileanca Nikolasa Džerija 6:3, 6:4.

U četvrtfinalu, Cicipas će igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica, koji je pobedio Čeha Jiržija Lehečku sa 2:1 po setovima 4:6, 6:4, 6:1.

Prethodno se ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u četvrtfinale u Monte Karlu, pošto je pobedio sunarodnika Karena Hačanova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 7:6, 6:2. Meč Rubljova i Hačanova, šestog i 12. tenisera sveta, trajao je sat i 30 minuta.

Rubljov će se za plasman u polufinale turnira u Monte Karlu boriti sa Nemcem Jan-Lenardom Štrufom koji je ranije eliminisao Norvežanina Kaspera Ruda sa 6:1, 7:6.

🇺🇸 @Taylor_Fritz97 qualified for the Final 8

➡️ Next match will be a real battle 🆚 the champion @steftsitsipas to reach semi#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/ON9XObFBmP

— Rolex Monte-Carlo Masters (@ROLEXMCMASTERS) April 13, 2023

Mesto u četvrtfinalu obezbedio je i Danac Holger Rune, pošto mu je Italijan Mateo Beretini predao meč bez borbe. Njegov rival u četvrtfinalu biće bolji iz meča Danil Medvedev - Aleksander Zverev.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.