ATP LISTA: Đoković GUBI prvo mesto, ugrožena i druga pozicija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 10:30

ATP LISTA: Đoković GUBI prvo mesto, ugrožena i druga pozicija

Sledi Masters u Rimu

Novak Đoković će takmičenje na Mastersu u Rimu početi duelom drugog kola protiv Luke Van Ašea iz Francuske ili Martina Ečeverije iz Argentine, ali će svakako posle turnira izgubiti čelnu poziciju na ATP listi.

Jedina nada posle Madrida da Novak ostane prvi bila je ako Alkaraz ne bi učestovovao u Rimu, ali pošto se već prijavio na turnir i u glavnom je žrebu, jasno je da je Novak već ostao bez prvog mesta i to će samo biti ozvaničeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za manje od dve nedelje.

Koliku će razliku Alkaraz da napravi, videćemo nakon turnira u Rimu, u zavisnosti od Novakovog i njegovog nastupa.

POENI KOJI SE OSVAJAJU U RIMU:

Pobeda: 1000

Finale: 600

Polufinale: 360

Četvrfinale: 180

Osmina finala: 90

Drugo kolo: 45

Prvo kolo: 10

Novaku je teoretski ugroženo i drugo mesto u Rimu, ali za to bi bilo potrebno da Danil Medvedev osvoji turnir, ili da Rus stigne bar do finala, a Đoković ne dođe do četvrtfinala.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.