ATP KICBIL: Krajinović ostao na korak od polufinala

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 19:16

ATP KICBIL: Krajinović ostao na korak od polufinala

Francuz Rindernek slavio u dva seta.

Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Kicbilu. Njega je maksimalnim rezultatom savladao (6:4, 6:1) Francuz Artur Rindernek za 80 minuta igre.

Prvi set je dobrim delom prošao bez brejk prilike, osim početnog gema kada je Krajinović morao da spašava jednu brejk loptu. Potom su oba igrača uspešno čuvala svoj servis da bi u devetom gemu Francuz iskoristio novu brejk priliku za vođstvo 5:4, a zatim ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvojio prvi set.

Krajinovićeva igra u drugom setu se raspala posle samo dva gema kod rezultata 1:1, pošto je u trećem Francuz stigao do prvog brejka iskoristivši prvu šansu koja mu se ukazala. Rindernek je zatim potvrdio brejk i potom napravio dva vezana i sa ukupno pet uzastopno osvojenih gemova rešio pitanje pobednika seta i meča.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.