ATP KELN: Prvenac Zvereva u 2020. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:39

ATP KELN: Prvenac Zvereva u 2020. godini

Trijumf u dva seta.

Aleksander Zverev je osvojio prvu titulu u 2020. godini, a 12. u karijeri. Nemac je u finalu ATP turnira u Kelnu savladao Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 6:3, 6:3 posle sat i 20 minuta igre.

Iako je tek oktobar, Zvezda bi u slučaju pobede u današnjem večitom derbiju (17.00) mogla da počne da hladi šampanjac jer već ima osam bodova prednosti nad Partizanom. Zato je crno-belima, koji su se znatno pojačali tokom pauze, ovo izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bitan meč. Kvota na Partizan je 2,80, na Zvezdu 2,70, a na iks, koji često dolazi u večitim derbijima, 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Zverev je u prvom setu načinio čak tri brejka, za razliku od rivala koji je jednom oduzeo servis Nemcu.

U drugom setu Zverev je napravio brejk u šestom gemu, načinio seriju 3:0 i rutinski priveo meč kraju.

Titula u Kelnu neće napraviti promenu na ATP listi, Zverev će ostati na sedmoj poziciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.