ATP HONG KONG: Kecmanović dominirao za prvi trijumf u 2024. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 11:25

ATP HONG KONG: Kecmanović dominirao za prvi trijumf u 2024. godini

Jappanc Taro Danijel bez šansi.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Hong Kongu, pošto je jutros u prvom kolu pobedio Japanca Tara Danijela 6:3, 6:2. Meč je trajao 71 minut. Kecmanović je trenutno 54. teniser sveta, dok je Danijel 75. na ATP listi.

Kecmanović je u prvom setu prvi stigao do brejka u šestom gemu i poveo je 4:2. Japanac je uzvratio ribrejkom i smanjio na 4:3. Međutim, srpski teniser je osvojio naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva gema i prvi set je dobio rezultatom 6:3.

Kecmanović je nastavio sa dobrom igrom i u drugom setu, a ovaj deo meča je dobio rezultatom 6:2.

Srpski teniser će u drugom kolu turnira u Hong Kongu igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, koji se nalazi na 16. mestu ATP liste.

Srpski i američki teniser odigrali su četiri međusobna duela u karijeri, a Tijafo vodi 3:1 u pobedama

. ATP turnir u Hong Kongu igra se za nagradni fond od 661.585 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.