ATP HAMBURG: Mladi Francuz zaustavio Lajovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 15:36

ATP HAMBURG: Mladi Francuz zaustavio Lajovića

Meč trajao 100 minuta.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Hamburgu.  Njega je savladao mladi Francuz Artur Fil (19) inale 71. na ATP lisit sa 7:5, 7:5. Meč je traja okruglo 100 minuta.

Lajović je pre dva dana protiv zemljaka Miomira Kecmanovića odigrao jedan od boljih mečeva ove sezone, imao je ulogu favorita protiv Fila, ali to nije uspei da opravda.

Meč je obilovao brojnim preokretima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i brejkovima na obe strane, ali je u finišu svakog seta mladi Fil ima više kocentracije i bolja rešenja koja su mu donela trijumf.

Istovetnim rezultatom Fil je na startu hamburškog teniskog nadmetanja pobedio "srećnog gubitnika" iz kvalifikacija Danijela Galana, a naredni rival, u četvrtfinalu, biće mu bolji iz meča u kome prvi nosilac Kasper Rud igra protiv Kristijana Garina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.