ATP Finale ostaje u Torinu

Izvor: B92, 10.Mar.2023, 11:12

ATP Finale ostaje u Torinu

Andrea Gaudenci, prvi čovek ATP, potvrdio je da će se završni turnir sezone, ATP finale, igrati u Torinu do 2025.

Posle decenije takmičenja u Londonu, finalno takmičenje najboljih osam u sezoni premešteno je u Torino i tamo će se igrati i u naredne tri godine.

"Imamo još tri izdanja u Torinu, o tome šta ćemo posle, počećemo da razgovaramo u prvoj polovini naredne godine. Još je prerano, nismo razgovarali o tome. Početak sledeće godine je dobar termin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za razgovor o budućnosti. Inače, utisci o Torinu su sto odsto pozitivni. Što zbog lepote Italije i grada, što zbog sposobnosti Italijana da budu gostoprimljivi", rekao je Gaudenci.

On je takođe pomenuo i Neks Gen ATP finale.

"Razmatramo opcije, ali je i dalje prerano, proces je u toku. Nema mnogo vremena, verujem da ćemu u narednih dva do tri meseca pronaći rešenje. Italija će, kako ja verujem, biti jedan od kandidata. Postoji pretpostavka da se izmesti i u neku drugu zemlju ili da se priključi WTA finalu", poručio je prvi čovek ATP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.