ATP DUBAI: Novak ispao u osmini finala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP DUBAI: Novak ispao u osmini finala!

Poraz na startu.

Novak Đoković i Hrvat Marin Ćilić izgubili su u osmini finala dublova na ATP turniru u Dubaiju. Od njih je bio bolji američko britanski tandem Radžev Ram/Džo Salisburi sa 6:2, 6:2 za ukupnih 2:0 u setovima za svega 54 minuta igre.

Loše su startovali Novak i Marin i već na samom startu meča protivnički par im je oduzeo gem. Nisu se konsolidovali i servis im je ubrzo još jednom bio oduzet, posle samo 23. minuta na semaforu je pisalo 6:2. Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << set je bio čisto odrađivanje posla za suparnički dubl, za samo 31. minut i identičnim rezultatom 6:2 rešen je i odlučujići set.

Ovo je za Đokovića bila jedna vrsta treninga ali ostaje žal što nije pružen malo veći otpor. U četvrtini finala Ram i Saliburi igraju sa australijsko novozelandskim tandemom Džon Pirs/Majkl Venus.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.