ATP BUENOS AJRES: Nikola Ćaćić u POLUFINALU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 20:41

ATP BUENOS AJRES: Nikola Ćaćić u POLUFINALU!

Nastavlja borbu za trofej.

Srpski teniser Nikola Ćaćić plasirao se u polufinale ATP turnira u Buenos Ajresu, u konkurenciji parova sa Bosancem Tomislavom Brkićem, pošto su im zbog povrede meč predali Šveđanin Andre Goranson i Brazilac Tjago Monteiro.

Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Inter.

Za plasman u finale, Ćaćić i Brkić će se boriti protiv pobednika duela Danijel Kefer (Austrija)/Žoao Souza (Portugalija) - Maksimo Gonzales (Argentina)/Simone Boleli (Italija).

Argentinac i Italijan postavljeni su za treće nosioce turnira u prestonici Argentine, koji se igra na zemljanoj podlozi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.