ATP BEČ: Novak PREŽIVEO pakao! Đokoviću OLAKŠAN put do Hrvata, Filip IZGUBIO dobijen set! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 18:21

ATP BEČ: Novak PREŽIVEO pakao! Đokoviću OLAKŠAN put do Hrvata, Filip IZGUBIO dobijen set! (VIDEO)

Uvodni set obilovao preokretima.

Nije dobro počelo za Filipa Krajinovića na ATP turniru u Beču. Najbolji teniser sveta izdržao je sve muke, pritisak Somborca i osvojio prvi set protiv zemljaka, pa se posle nešto više od jednog časa i 13 gemova našao bliži plasmanu u drugo kolo - 7:6 (8:6).

Odlično je Novak otvorio meč, prvi došao do brejka, poveo sa 3:1, a onda stao.

Real je anulirao poraz od Šahtjora pobedom nad Barselonom, ali ima imperativ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobede i večeras (21.00) na gostovanju Menhengladbahu. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,85, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Real Madrid.

Kasnije je Krajinović preuzeo inicijativu, dva puta, u petom i sedmom gemu, oduzeo servis velikom prijatelju i stigao do 5:4, pred osvajanje seta.

🎾 ¡ATENCIÓN! ¡#Djokovic está sufriendo ante su paisano #Krajinovic en el #ATPViena!

✅En el primer set pierde el número 1 del mundo por 4-5 ¿Remontará? ¿Qué opináis?

📺 STREAMING 👇

🔗https://t.co/WeOOO2xdBa pic.twitter.com/TzbPOOoORl

— Apuestas de Murcia (@ApuestasdMurcia) October 27, 2020

Tada je proradila "zver" u Noletu, zaigrao je kako i dolikuje prvom reketu sveta i odveo meč u taj-brejk. A tamo, još veća drama!

Pri rezultatu 6:5 Filip je servirao za osvajanje seta, ali je loptica ostala na njegovoj polovini za 6:6. Već u sledećm poenu, imao je Somborac šansu da smečuje, međutim, ponovo je pogodio mrežu i Novak je poveo sa 7:6, a zatim iskoristio još jednu neiznuđenu grešku Krajinovića, za 8:6 i vođstvo u setovima.

✅ Comeback from 3-5

✅ Set point saved in tie-break@DjokerNole claws his way to the opening set 7-6(6) against Krajinovic!@ErsteBankOpen | #ErsteBankOpen pic.twitter.com/maicnAmVtW

— ATP Tour (@atptour) October 27, 2020

Ostaje da se vidi kakav će odgovor Krajinović imati na ovaj izazov. Podsetimo, u osmini finala pobednika srpskog derbija čeka Hrvat Borna Ćorić, koji je prethodno eliminisao Amerikanca Tejlora Frica.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.