ATP BEČ: Maratonski prvi set, Novak bio na korak od provalije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 20:16

ATP BEČ: Maratonski prvi set, Novak bio na korak od provalije

Igra se meč za plasman u četvrtfinale.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na turniru u Beču igra meč drugog kola protiv Borne Ćorića iz Hrvatske, a pobednik će se plasirati u četvrtfinale.

Velika je borba viđena je u prvom setu. Oba tenisera su se trudila da dođzu do prilike za brejk, ali im nije polazilo za rukom, sve do devetog gema kada je Ćorić imao dve brejk šanse, ali je Đoković uspeo da se izvuče iz neprijatne situacije. Imao je Ćorić još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednu brejk priliku u 11. gemu, ali je i to Novak uspeo da spasi.

Not one, not two, not three...

FOUR set points saved in the tie-break as 🇷🇸 @DjokerNole grabs the opener 7-6(11) against Coric!@ErsteBankOpen | #ErsteBankOpen pic.twitter.com/VoLyFvEjV0

— ATP Tour (@atptour) October 28, 2020

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Otišlo se u taj-brejk u kojem se igralo gotovo poen za poen, a prvi je do set lopti došao Borna Ćorić. Imao ih je Hrvat čak tri, ali je svaku Đoković uspeo da spasi, a zatim je i Novak imao jednu set loptu koju je Ćorić spasio odličnim servisom. Uspeo je Novak da napravi mini brejk na servis Ćorića i dođe do treće set lopte koju je uspeo da iskoristi i posle sat i 18 minuta osvoji prvi set.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.