ATP BEČ: Lajović i Krajinović dobili rivale

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 17:04

ATP BEČ: Lajović i Krajinović dobili rivale

Težak žreb.

Filip Krajinović će u prvom kolu ATP turnira u Beču igrati protiv Aleksandra Zvereva, dok će Dušan Lajović na megdan kvalifikantu.

Krajinović i Zverev su se zadnji put sastali na turniru u Hamburgu 2019. godine,  a tada je Nemac bio bolji sa 2:6, 7:5, 6:2.

Ducija u slučaju pobede u drugoj rundi čeka bolji iz okršaja prvog nosioca Danila Medvedeva i Grigora Dimitrova.

Rus će na tom meču imati priliku da se revanšira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bugarinu za poraz na Indijan Velsu.

ATP500 Vienna singles draw pic.twitter.com/IvYWbgyMpl

— Michal Samulski (@MichalSamulski) October 23, 2021

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.