ATP BARSELONA: Novakov DŽELAT se ne zaustavlja! Na redu je Rafa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP BARSELONA: Novakov DŽELAT se ne zaustavlja! Na redu je Rafa! (FOTO)

Nova pobeda.

Martin Kližan nastavlja da briljira na ATP turniru u Barseloni. Posle senzacionalne pobede nad prvim reketom Srbije Novakom Đokovićem (izveštaj pročitajte OVDE), slovački teniser uzeo je skalp i domaćem takmičaru Felisijanu Lopezu maksimalnim rezultatom 2:0 (po setovima 6:1, 6:4).

ĐOKOVIĆ: Moram da budem strpljiv

SAMO NEKOLIKO SATI POSLE PORAZA U BARSELONI: Nole PRELOMIO i doneo IZNENAĐUJUĆU ODLUKU! (FOTO)

WTA ISTANBUL: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra Krunić bolja od TROSTRUKE Gren Slem šampionke (FOTO)

Slovak je već u prvom setu krenuo silovito i prvi set dobio lako sa 6:1. I u drugom periodu imao je ubedljivo vođstvo od 5:1, ali je opuštanje u igri Kližana iskoristio Lopez i osvojio tri gema zaredom.

Ipak, uspeo je Novakov dželat da realizuje svoj servis i izbori ulazak u četvrtfinale, gde će igrati protiv pobednika duela između najboljeg tenisera planete Rafaela Nadala i njegovog zemljaka Giljerma Garsije Lopeza. Nagradni fond turnira u Barseloni je 2.510.100 evra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.