ATP AKAPULKO: Kecmanović skinuo veliki skalp, a sada ga čeka izazov karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP AKAPULKO: Kecmanović skinuo veliki skalp, a sada ga čeka izazov karijere

Sjajni Srbin.

Odličan start Miomira Kecmanovića na ATP turnriu u Akapulku. Srpski teniser je posle preokreta savladao Aleksa De Minara sa 3:6, 6.4, 6:3 posle dva sata borbe i u drugoj rundi ga čeka bolji iz duela Rafael Nadal – Pablo Anduhar.

Minar je 25. igrač sveta i trijumf Kecmanovića protiv vršnjaka je odlična najava za duel Srbina koj je 50. na ATP listi i najverovatnije Nadala. De Minar je dobio prvi set sa 6:3, a zatim je Australijanac propustio čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šest brejk lopti u drugom setu.

Kecmanović se provukao u dva gema na svoj servis i iskoristio prvu šansu koja mu se ukazala da oduzme servis favorizovanom rivalu. U desetom gemu, kada je najvažnije, Kecmanović je načinio brejk i dobio set sa 6:4.

Jedan brejk bio je dovoljan Kecmanoviću da zavšri posao i u trećem setu. Prvo je De Minar propustio šansu da povede sa 4:4, jer nije realizovao dve brejk situacije, a onda je Srbin u sledećem gemu osvojio ključan gem na početni udarac Australijanca. Serijom 3:0 Kecmanović je stigao do 6:3 i važne pobede.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.