ATMOSFERA U REPREZENTACIJI JE ODLIČNA: Cilj je borba za medalju na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 18:24

ATMOSFERA U REPREZENTACIJI JE ODLIČNA: Cilj je borba za medalju na Mundobasketu

Bek Orlova je zadovoljan kako prolaze pripreme.

Uskoro počinje Svetsko prvenstvo u košarci, na kojem će nastupiti i reprezentacija Srbije. Naša selekcija u prvoj fazi takmičenja igraće sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Jedan od igrača koji će se izvesno naći na spisku selektora Svetislava Pešića biće i Aleksa Avramović. Košarkaš Partizana je u razgovoru za portal Basketball Sphere istakao da je atmosfera u reprezentaciji odlična i da se nada uspehu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Osećaj je sjajan. Uvek je lepo biti deo reprezentacije. Radujem se svakom novom okupljanju i treningu. Pripreme teku dobro. Osećam se ponosno kada igram za Srbiju. Lepo je videti se sa drugarima od kojih sam odvojen tokom godine. Atmosfera je uvek sjajna i svi se družimo - rekao je Avramović za pomenuti portal.

Igrači rade sve kako bi se što bolje zbližili međusobno.

- Svako na različit način provodi slobodno vreme. Uglavnom su to društvene igre koje igramo zajedno. Međutim, nema mnogo prostora za to. Dosta je treninga u pripremnom periodu, dosta informacija, tako da nema mnogo slobodnog vremena - dodao je Avramović.

Medalja je ono što bi donelo radost za navijače u Srbiji.

- Cilj Srbije je da se obezbedi plasman na Olimpijske igre i da se domognemo borbe za medalju. Da budemo jedni od konkurenata. Idemo da damo maksimum i šta god da proizvedemo u tom trenutku, biće naš domet. Pokušaćemo što bolje da se spremimo i da obradujemo Srbiju i sve Srbe - dodao je Aleksa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.