ATLETIKO ŽELI DA UTEKNE NA ČELU: Barsa i Real su pristigli, večeras je imperativ pobede OGROMAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 11:16

ATLETIKO ŽELI DA UTEKNE NA ČELU: Barsa i Real su pristigli, večeras je imperativ pobede OGROMAN

Protivnik - nimalo lak.

Atletiko Madrid igra protiv Bilbaa u 26. kolu španske La Lige i ima ogroman imperativ pobede.

Madriđani su imali veliku prednost u odnosu na Barselonu i Real, ali sada se to prilično istopilo.

Biće ipak nezivesna borba za titulu u Primeri. Imao je Atletiko kikseva u poslednje vreme, pa je za vikend remizirao s Realom, a večeras (19.00) protiv Bilbaa su mu potrebna tri boda, kako ne bi dozvolio novo smanjivanje razlike na tabeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na keca je 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid – Bilbao.

Trenutno tim Čoloa Simeonea beži Barsi tri boda, Realu pet, ali ima i meč manje i ukoliko uspe da ostvari trijumf protiv Atletika iz Bilbaa to će opet biti pozamašna prednost.

Ipak, rival je više nego ozbiljan, Atletik nema poraz još od januara i meča protiv Barselone, tako da neće biti raspoloženi za predaju u prestonici.

Utakmica počinje od 19 časova.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.