ATLANTA BOLJA OD FILADELFIJE: Bogdan ponovo dvocifren, radovao se i Rajaković

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 10:32

ATLANTA BOLJA OD FILADELFIJE: Bogdan ponovo dvocifren, radovao se i Rajaković

Toronto vezao dva trijumfa zaredom.

Košarkaši Atlante Hoks savladali su Filadelfiju rezultatom 127:121, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dao je značajan doprinos pobedi svog tima.

Kapiten srpske reprezentacije je na parketu proveo 34 minuta i za to vreme postigao 13 poena, tri asistencije i isti broj skokova.

Najbolji pojedinac u timu Atlante bio je Trej Jang sa postignutih 37 poena.

Radovao se i srpski trener Darko Rajaković. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njegov Toronto savladao je Hjuston 107:104. Bila je to druga vezana pobeda Kanađana posle dva meseca.

Najbolji igrač susreta bio je Imanuel Kvikli sa 25 poena, dok je Ar Džej Beret dodao 21 uz seda, asistencija. Još jedan kanadski reprezentativac, Dilon Bruks, na drugoj strani je dao 20 koševa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NBA: Bogdan skroman u pobedi Atlante

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 09:13

Odigrano je osam utakmica...Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su Oklahoma siti Tander na domaćem terenu sa 146:111. Luka Dončić je završio meč sa 32 poena, osam skokova i devet asistencija...Dalas je ubacio 47 poena u prvoj deonici, što je rekord franšize iz Teksasa...Tanderi su u jedinom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.