ATAMAN SASTAVIO LISTU ŽELJA: Panter među prvima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 18:32

ATAMAN SASTAVIO LISTU ŽELJA: Panter među prvima!

Sprema li se odlazak iz Partizana?

Košarkaški klub Panatinaikos tokom leta će izvršiti potpunu rekonstrukciju tima kako bi narednu sezonu dočekali što je konkurentnije moguće.

Dimitris Janakopulos je presekao. Ovog puta se sprema ozbiljan projekat u zelenom delu Atine, a sve je prvobitno počelo najavama oko preuzimanja "OAKA arene", što se ubrzo i dogodilo, te dogovorom sa turskim strategom Erginom Atamanom.

Zatim su tu i spekulacije oko imena koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi naredne takmičarske godine mogla da nose dres slavnog kluba, a krenulo je od Luke Vildoze, koji je, navodno, pristao na sve uslove i potpisaće saradnju sa Panatinaikosom. Tu se provlačila i "astronomska ponuda" za Fakunda Kampaca koji će, navodno, u Real Madrid.

Tamošnja "Gazeta" se pozabavila imenima koja bi takođe Ergin Ataman mogao da kontaktira, a jedno od njih jeste Kevin Panter. Kapiten Partizana ima izvanrednu sezonu sa 16.1 poenom i 2.5 asistencija u proseku, dok ga je krasio i sjajan šut za tri poena (44 odsto). Ataman želi da mu poveri ulogu lidera tima, ali grčki mediji su slično pisali i za Luku Vildozu. Ne mogu baš svi da nose tu palicu...

"Gazeta" piše o plati koja premašuje 1.500.000 evra godišnje i to je nešto što bi trebalo da zadovolji kapitena crno-belih.

Kao još jedna velika Atamanova želja jeste njegov "vojnik" Rodrig Bobua. Iako je navršio 35. rođendan, Bobua je čovek od poverenja za Ergina Atamana i veruje da bi mogao da ima svoju funkiciju. Tu su još i član milanske Olimpije Naz Mitru-Long kao i Efesov Elajdža Brajant. Svaki od tih poteza biće povučen nakon što se celokupna sezona okonča, napominje "Gazeta".

Dve velike zvezde Evrolige takođe su u mislima uprave Panatinaikosa, a ukoliko bi ikoga od njih realizovali, bili bi to povratnici u "OAKA arenu". U pitanju su Majk Džejms, koji se tokom Fajnal fora Evrolige "sukobio" sa Sašom Obradovićem kada je u pitanju njegova minutaža i potezi koje je imao tokom susreta sa Olimpijakosom u polufinalu.

Stoga nikako ne treba isključiti da potraži novu sredinu, ali šanse nisu optimistične po PAO. Malo ko će se setiti da je Džejms u sezoni 2016/17 nosio zeleni dres. Takođe, koketira se i sa Mariom Hezonjom čiji je odnos sa navijačima Panatinaikosa uvek bio blizak, što potvrđuje i detelina kojom je ukrasio svoju objavu na Instagramu nakon jučerašnjeg trijumfa nad večitim rivalom "zelenih" Olimpijakosom.

U svakom slučaju, Panatinaikos će biti vrlo atraktivna tema tokom letnjeg perioda, a zatim i kada sezona počne i kada na delu vidimo da li će projekat adekvatno biti posložen.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.