ATALANTA NOSI BOD SA SAN SIRA: Nedovoljna Leaova bomba

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 23:53

ATALANTA NOSI BOD SA "SAN SIRA": Nedovoljna Leaova "bomba"

Nastavljena Serija A.

Fudbaleri Milana i Atalante remiziralu su rezultatom 1:1 u meču 26. kola Serije A.

Počelo je fantastično za "rosonere". Igrao se treći minut kada je Rafael Leao u svom stilu prošao po levoj strani pored dvojice čuvara i "skinuo pauka" pogodivši rogalj Atalantinog gola.

Mogla je Atalanta da izjednači posle deset minuta, ali je veliku šansu propustio Emil Holm.

Ipak, ono što on nije uradio jeste Teun Kopmajners iz penala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 42. minutu. Pretohodno je Žiru u svom kaznenom prostoru loše reagovao i faulirao upravo Holma, a sudija Danijele Orsato posle gledanja VAR snimka pokazao na "belu tačku".

U drugom poluvremenu Milan je bio bolji rival, ali "rosoneri" nisu uspeli da dođu do gola koji bi znači osvajanje sva tri boda. Ispromašivali su se Kalabrija, Pulišić, Loftus-Čik i Žiru.

Podsetimo, Milan je večeras igrao bez srpskog reprezentativca Luke Jovića koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona na meču protiv Monce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.