ASANO OTKRIO: Evo kome je samuraj posvetio pogodak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 17:04

ASANO OTKRIO: Evo kome je samuraj posvetio pogodak!

Imao razlog za slavlje.

Partizan je u sredu u Gornjem Milanovcu pobedio Metalac sa 1:0 golom Asana i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije. Pobedonosni gol postigao je Takuma Asano koji je pored sreće zbog pogotka imao još jedan razlog za slavlje.

Kada je postigao gol on se poklonio i zahvalio, ali je i pokazao prstima brojeve tri i dva. Upitan o čemu se radi, japanski fudbaler rekao je da je to učinio zbog rođendana svog prijatelja i da ti brojevi predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj njegovih godina.

CSKA i Real kandidati su za sam vrh Evrolige, a večeras (18.00) u Moskvi odigraće utakmicu koja bi trebalo da donese sjajnu košarku. Rusi su u dobroj formi, i kvota na keca je 1,35, dok je dvojka na Real 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Real Madrid.

- Žao mi je što sam imao još šansi, a nisam ih iskoristio - dodao je on.

Upitan o životu u Beogradu i Srbiji, Asano je rekao da nije imao prilike da vidi mnogo pošto je koncentrisan na treninge.

- Od Srbije i Beograda kao grada nisam skoro video ništa, jer je moj život ovde usmeren na Partizan i treninge, ali volim srpski narod - naveo je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.